Cu cat afla mai multi oameni despre acest proiect, cu atat cresc sansele aparitiei unor schimbari in mentalitea oamenilor si angajatorilor din Bucuresti si din Romania referitor la utilitatea bicicletei. Din acest motiv, comunicarea proiectului este extrem de importanta. Ne poti ajuta astfel:

  1. scrie un text / incarca un cover foto (varianta 1, varianta 2, varianta 3) / posteaza o informatie pe pagina ta de facebook 
  2. realizeaza o stire / articol cu si despre proiectul Bike2Work (pentru mass media)
  3. posteaza una dintre urmatoarele sigle / stampile pe blogul tau, pe pagina ta de Facebook sau ca wallpaper pe telefonul sau desktop-ul tau
  4. recomanda un prieten sau o companie pe care sa-i cooptam in proiect
  5. posteaza pe bicicleta ta un mesaj de sustinere a campaniei

Sprijinul tau este apreciat de noi. Demonstreaza-ne ca esti sustinatorul nostru, trimitandu-ne link-ul cu postarea / stirea sau materialul publicat si/sau o fotografie cu unul dintre materialele de comunicare folosite si poti primi un premiu personalizat de noi.

Ajuta-ne sa te indentificam completand formularul de mai jos:

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

* daca vrei sa ne trimiti o imagine, poti folosi orice serviciu online de photo sharing precum xfile.ro sau  imgur.com sa incarci imaginea pe internet. Copiaza apoi link-ul catre imagine in campul de mai sus.

Nu uita, avem nevoie de ajutorul tau in perioada de desfasurare a proiectului  2015 – 2016.