neacsa

In aceasta saptamana il cunoastem pe Marius Neacsa, care pedaleaza in campania noastra inca din primavara anului trecut si a strans cu aplicatia I’Velo vreo 6.568 km!

Marius are o bicicleta, un MTB, de care este foarte mandru si pe care o ingrijeste constant pentru ca stie ca e ajutorul lui de baza in fiecare zi.

De ce a ales sa mearga cu bicicleta prin oras? Pentru ca din 2012 a descoperit cat de repede poate ajunge la job si cat de usor se poate mentine in forma. Doua beneficii dintr-o lovitura.

Asa se face ca pedalatul a devenit un stil de viata pentru el, iar, pe langa traseele pe care le parcurge la munca, a inceput sa participe si la concursuri, ture mai lungi sau alte evenimente.

Ce i-ar placea sa se schimbe in Bucuresti?  Ne-a povestit ca “si-ar dori sa existe mai multa interegere in trafic din partea soferilor la adresa celor care pedaleaza, dar si mai multa atentie din partea biciclistilor pentru regulile de circulatie, pentru ca este de datoria ambelor parti sa reuseasca sa convietuiasca in armonie.”

Sfatul lui Marius pentru biciclisti: “Incepeti sa mergeti cu bicicleta la serviciu, aveti numai de castigat! Respectati regulile de circulatie, folositi echipament adecvat (casca, ochelari, imbracaminte specifica, eventual masca antipoluare) si ganditi pozitiv.”

Multumim, Marius, pentru implicarea ta in campania Bike2Work si speram sa ne fii, in continuare, aproape!