Suntem pe ultima suta de metri! Ne mai despart doar 3 zile pana la BikeFest​. Continuati sa pedalati sa va pastrati locul in clasament si sa castigati premiile puse la bataie!

Trageti tare pana vineri, 11 septembrie, ora 20:00, cand oprim contorizarea curselor in Clasamentul Bike2Work, iar la ora 24:00 oprim contorizarea curselor in Clasamentul General! 

Cei mai perseverenti vor fi premiati:

  • Biciclistul Urban al Anului – puteti vedea ce loc ocupati in clasament aici. Premierea va avea loc sambata, 12 septembrie, ora 12:30, in parcul Izvor

Premiul I – o cursiera Sprint Monza Race, in valoare de 2.348,99 lei, de la Sprint Sports + un bax de 24 de doze Ciuc Radler fara alcool + un tricou Bike2Work + o vesta reflectorizanta + o husa de sa oferita SNRB – Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.

Premiul al II-lea – o bicicleta custom made, in valoare de 2000 lei, oferita  de La Bicla Loca+ o revizie completa la Atelierul Spite Trase + un bax de 24 de doze de Ciuc Radler fara alcool + un tricou Bike2Work Romania + o vesta reflectorizanta + o husa de sa oferita de SNRB – Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.

Premiul al III-lea – o bicicleta Pegas de 1.580 lei + un bax de 24 de doze de Ciuc Radler fara alcool + un tricou Bike2Work Romania + vesta reflectorizanta + husa de sa oferita de SNRB – Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.

burban

  • Bike2work – puteti vedea ce loc ocupati in clasament aiciPremierea va avea loc sambata, 12 septembrie, ora 16:30, in parcul Izvor
  • Cei mai multi km pedalati in Bike2Work 

Premiul I – un voucher de 1300 lei disponibil in magazinele Sprint Sports, Hervis Sports Romania, Biciclop, La Vita E Velo, La Bicla Loca, Bicicletele Pegas + un voucher de 400 lei de la Hervis + un bax de 24 de doze Ciuc Radler fara alcool + un tricou Bike2Work + o vesta reflectorizanta + o husa de sa oferita SNRB – Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.

Premiul al II-lea – o bicicleta Sprint Sintero, in valoare de 1399 lei, oferita  de Sprint Sports + un voucher de 300 lei de la Hervis + un bax de 24 de doze de Ciuc Radler fara alcool + un tricou Bike2Work Romania + o vesta reflectorizanta + o husa de sa oferita de SNRB – Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.

Premiul al III-lea – o bicicleta Sprint GTS 2.0, in valoare de 1299 lei, oferita  de Sprint Sports +  un voucher de 200 lei de la Hervis + un bax de 24 de doze de Ciuc Radler fara alcool + un tricou Bike2Work Romania + vesta reflectorizanta + husa de sa oferita de SNRB – Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.

b2w distanta

  • Cele mai multe curse inregistrate in Bike2Work

Premiul I – un voucher de 1300 lei disponibil in magazinele Sprint Sports, Hervis Sports Romania, Biciclop, La Vita E Velo, La Bicla Loca, Bicicletele Pegas + un bax de 24 de doze Ciuc Radler fara alcool + un tricou Bike2Work + o vesta reflectorizanta + o husa de sa oferita SNRB – Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.

Premiul al II-lea – un voucher de 1000 lei disponibil in magazinele Sprint Sports, Hervis Sports Romania, Biciclop, La Vita E Velo, La Bicla Loca, Bicicletele Pegas + un bax de 24 de doze Ciuc Radler fara alcool + un tricou Bike2Work + o vesta reflectorizanta + o husa de sa oferita SNRB – Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.

Premiul al III-lea – un voucher de 750 lei disponibil in magazinele Sprint Sports, Hervis Sports Romania, Biciclop, La Vita E Velo, La Bicla Loca, Bicicletele Pegas + un bax de 24 de doze Ciuc Radler fara alcool + un tricou Bike2Work + o vesta reflectorizanta + o husa de sa oferita SNRB – Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.

  • Echipele care au acumulat cei mai multi km pedalati in Bike2Work

Premiul I – un voucher de 2000 lei disponibil in magazinele Sprint Sports, Hervis Sports Romania, Biciclop, La Vita E Velo, La Bicla Loca, Bicicletele Pegas + cate un bax de 24 de doze Ciuc Radler fara alcool +cate un tricou Bike2Work + cate o vesta reflectorizanta + cate o husa de sa oferita SNRB – Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.

Premiul al II-lea – un voucher de 1500 lei disponibil in magazinele Sprint Sports, Hervis Sports Romania, Biciclop, La Vita E Velo, La Bicla Loca, Bicicletele Pegas + cate un bax de 24 de doze Ciuc Radler fara alcool + cate un tricou Bike2Work + cate o vesta reflectorizanta + cate o husa de sa oferita SNRB – Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.

Premiul al III-lea – un voucher de 1000 lei disponibil in magazinele Sprint Sports, Hervis Sports Romania, Biciclop, La Vita E Velo, La Bicla Loca, Bicicletele Pegas + cate un bax de 24 de doze Ciuc Radler fara alcool + cate un tricou Bike2Work + cate o vesta reflectorizanta + cate o husa de sa oferita SNRB – Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.