Pentru a convinge angajatorii si autoritatile sa sprijine biciclistii, trebuie sa-i convingem pana la sfarsitul anului 2016, cand se finalizeaza proiectul european Bike2Work in Romania, ca tu si multi altii ca tine existati cu adevarat. Uite ce poti sa faci ca sa ajuti:

  1. sa-ti faci o echipa impreuna cu 2 colegi sau 2 prieteni (echipa se poate seta pe Pagina ta odata ce te-ai autentificat pe site-ul nostru)
  2. sa-ti descarci gratuit aplicatia I’Velo (Android si IOS) 
  3. sa pedalezi de acasa la munca si de la munca acasa
  4. fiecare coechipier sa-si inregistreze traseul de acasa la munca si inapoi in aplicatia mobila i’Velo cu numele “bike2work”.

Pentru fiecare echipa inscrisa vom centraliza numarul de km pedalati de fiecare membru al echipei, iar in functie de suma totala de km vom premia echipa care a pedalat cel mai mult. Pentru cei care pedaleaza in continuare mai avem premii de dat si pe 3-4 Septembrie 2016.

Infografic

Da de stire prietenilor tai ca va puteti face echipa, completand formularul de mai jos. Atentie, puteti fi membri intr-o singura echipa!

Pentru formarea echipei, toti cei 3 membri trebuie sa isi seteze in contul de Bike2work, in Pagina ta,  acelasi nume de echipa si sa pedaleze minim o cursa pentru a se activa echipa si figura in statisticile cu munarul de km acumulati. Daca unul dintre coechipieri nu pedaleaza, echipa ramane inactiva.

 

Campurile marcate cu * sunt obligatorii