Stii zilele alea in care trebuie sa faci zeci de drumuri prin birou si simti ca o sa te transformi in titirez? Cand pauzele de masa sunt prea scurte, prea tacute si mancarea prea fada? Sau cand vrei sa fugi de responsabilitati, sa lasi telefonul pe birou si sa te duci pe balcon ca sa mananci o ciocolata (sau 5) linistit? eJobs.ro te intelege. Tocmai de aceea ti-a pregatit 30 de retete pentru fericire care te vor surprinde si iti vor anima zilele monotone sau stresante la job. In noua lor campanie, 30 de Zile Happy, creata impreuna cu Bright Agency, eJobs.ro te provoaca sa redescoperi in fiecare zi lucrurile mici care te faceau Happy, iar pentru a indeplini aceasta misiune, pune la bataie 30 de super premii diverse, printre care un iPad, o bicicleta, un blender si chiar si 5 kilograme de ciocolata belgiana, pe care sa le folosesti in quest-ul tau catre fericire.

Deoarece stiinta ne spune ca avem nevoie de minimum 21 de zile pentru a dezvolta un obicei nou, de a renunta la un obicei vechi sau de a ne adapta la o schimbare, eJobs.ro iti propune o luna de zile in care sa zambesti cel putin o data pe zi, in ideea ca 30 de zambete sau mai multe vor rezulta intr-un obicei al fericirii. Prin „30 de zile Happy”, faimosul portal de recrutare ne ofera baza pentru a regandi un pic stilul nostru de viata, impreuna cu mici challenge-uri zilnice in care sa nu ne mai luam atat de mult in serios, sa ne facem timp si de un rasfat din cand in cand, sa invatam sa fim mai buni cu cei din jur si sa acceptam toate lucrurile pe care ni le ofera Universul cu umor si optimism, indiferent daca sunt bune sau rele.

„Ne dorim sa contribuim la o lume in care fericirea devine parte din natura noastra ca indivizi si nu un ideal imposibil de atins. Vrem sa demonstram ca drumul spre fericire nu trebuie sa fie anevoios si ca fericirea nu este despre lupta cu balaurul sau salvarea printesei. Fericirea este despre alegerile noastre zilnice, despre atitudinea fata de ceilalti si fata de noi insine. Daca ne-am opri mai des sa analizam toate lucrurile din jurul nostru pentru care trebuie sa fim fericiti si recunoscatori, am observa ca motivele sunt de fapt extrem de numeroase. Tocmai asta ne propunem sa le amintim oamenilor: ca lucrurile simple si micile surprize pe care ni le pune Universul in cale, toate puse cap la cap, ne aduc fericirea.” ne-a povestit Laura Chiculita, CMO eJobs.ro.

Campania „30 de Zile Happy” se invarte in jurul a cinci trasaturi esentiale ale fericirii la locul de munca, descoperite la finalul anului trecut sub umbrela #HappyLaJob, in urma unei cercetari calitative la care au participat peste 123.000 de romani. Aceste cinci trasaturi care pot fi incluse in viata de zi cu zi pentru a fi mai happy sunt: pasiunea pentru ceea ce facem, onestitatea fata de noi si cei din jur, echilibrul intre viata profesionala si cea personala, evolutia de la o zi la alta si, nu in ultimul rand, impactul pe care il avem asupra lumii.

Daca ti-am trezit interesul sa descoperi intreaga campanie si sa participi la concurs, atunci afla ca mecanica de inscriere este foarte simpla. Tot ce trebuie sa faci ca sa te inscrii este sa intri pe pagina ejobs.ro/30dezilehappy, sa iti treci adresa ta de mail, sa iti confirmi inscrierea din inbox, iar apoi sa dai share pe Facebook uneia dintre cele 30 de retete pentru fericire. In fiecare zi vor fi puse in joc premii amuzante, practice sau chiar nebune. Partea grozava a concursului este ca indiferent daca te-ai inscris sa castigi o bicicleta, este posibil sa te trezesti peste cateva zile cu 5 kilograme de ciocolata… sau chiar un hoverboard! Toate menite sa te faca sa zambesti cu gura pana la urechi si sa accepti cu deschidere si entuziasm orice surpriza iti rezerva viitorul.

Pentru mai multe detalii despre provocarea si concursul „30 de Zile Happy”, intra pe ejobs.ro/30zileHappy sau pe pagina de Facebook eJobs.